Kolokithokeftedes (Courgettekoekjes)

Ingrediënten:
- 500 gr courgetten gerasp
- 100 gr meel
- 1 bosje bosuien (gesneden)
- 5 gr verse munt (alleen de blader)
- 5 gr verse basilicum (alleen de blader)
- 5 gr verse dille
- 5 gr Koriander
- 200 gr feta kaas
- Chilivlokken heel klein beetje
- Limoenschil van een limoen
- 20ml olijfolie
Bereiden
Eerst rasp de courgetten. Daarna met behulp van een theedoekje knijp stevig om al hun sappen te verlaten. Doen we de bosuien, de munt, de basilicum, de dille, de koriander, de feta kaas en de chilivlokken in een beslagkom met de gerasp courgetten en roeren we heel goed. Dan doen we de olijfolie en de meel en roeren we weer heel goed. (Voor beste resultaten laat de meng in de koelkast minimum 45 min.) In een pan met olijfolie bakken we de courgetten mix (ongeveer een soep lepel) ongeveer minuut per kant tot gewoon een mooie gouden kleur krijgen en dan zetten we in bord met een keuken papier om de oliën af te tappen.
Lekker om te eten met tzatzikisaus of yoghurtsaus.
Kali oreksi (eet smakelijk)
Maak jouw eigen website met JouwWeb